Karácsonyi dekoráció az irodában - egy év eltelt!

2018. december 11. 21:08 - agnesdualko

0.JPG

 

Nem akarom ismételni önmagam, most mégis megteszem: hihetetlen gyorsan telik az idő! Megint elröppent két hónap, mióta az utolsó bejegyzést megírtam és időközben egy éves lett a blog! Az első néhány bejegyzésem pont erről a témáról szólt, mint a mai: a karácsonyi dekoráció az irodában, a munkahelyemen.
Az idei ünnepi dekornak is konkrét koncepciót találtam ki, a mézeskalács ház lett a témája. Most is főként papírból dolgoztam és ha szemfüles vagy, észreveheted, hogy néhány elem már más dekorációmban is megjelent. Te meg tudod mondani, hogy hol? Egy kis segítség található itt. :) 
Nyalókákat és mézeskalács figurákat vágtam ki papírból, rizslámpa-búrákból is készült pár darab nyalóka, illetve cukorkák is.
Az utolsó simításokban és a dekoráció felhelyezésében most is a csapatból segített néhány kollégám/kolléganőm, ezúton is hatalmas köszönet nekik!

Jöjjenek a képek a végeredményről:

5_6.JPG

6_5.JPG

3_7.JPG

4_6.JPG

1_7.JPG

2_6.JPG

Ha további részleteket szeretnél megtudni a dekorációról, várom kérdéseidet üzenetben!

Puszi,
Ági

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agnesdualko.blog.hu/api/trackback/id/tr4714472488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása