Ahová a király is egyedül jár – 3 trükk a wc-d felfrissítéséhez

2021. március 29. 10:40 - agnesdualko

1_14.jpg

A lakás talán legelhanyagoltabb pontja sok esetben  - a kamra/spájz után - a mellékhelyiség.

Nem csinálunk nagy ügyet abból, hogy néz ki, pedig apró trükkökkel könnyedén feldobhatjuk a hangulatát. Sokszor van úgy, hogy érezzük, valamit kellene rajta változtatni, aztán elhessegetjük a gondolatot azzal, hogy minek, hiszen ez csak egy wc. Mégis, amikor egy olyan helyen járunk, ahol erre is szántak időt, azt általában megjegyezzük.

Miért nem fordítunk hát egy kis figyelmet arra, hogy a saját lakásunk illemhelyét is rendesen kialakítsuk?
Ehhez hoztam most 3 ötletet, amit Te is könnyedén alkalmazhatsz és akár egy hétvége alatt újjávarázsolhatod a wc-det.

 

  1. Tárolás

A szokásossal kezdem: a tárolás kialakításával. Ebben a helyiségben is szükséges egy minimális tárolófelület. Ha a tisztítószereket nem is itt tartod, legalább egy polcra vagy állványra szükséged lesz, hogy ne csak az épp megkezdett wc papír legyen kint, mert abból baj lehet…
Ha teheted, készíttess pont a wc-d fölé illeszkedő zárt szekrényt, ha pedig maradnál a nyitott polcoknál, igyekezz csak a legszükségesebb dolgokat tartani rajta, és némi dekorral esztétikusan elrendezni.

2_7.JPG

3_11.jpg

 

  1. Színezd újra!

Mivel picike helyiségről van szó, egy kevés festék vagy tapéta is elegendő, hogy egy kis színt vigyél be, ami feldobja az összképet. Nem feltétlenül kell minden falat lefedni, már egy fal megváltoztatásával is látványos eredményt érhetsz el.

 

4_11.jpg5_6.jpg

6_4.jpg

 

  1. Kiegészítők

Már rengeteg mókás kiegészítőt lehet kapni, ami megmosolyogtat, amikor betérsz ide. Nézz körül Etsy-n vagy Aliexpress-en, esetleg készítsd el saját kezűleg a wc papír tartód. Pinteresten végtelen mennyiségű ötletet találsz, hoztam is párat közülük. Kattints a képre a galéria megnyitásához! 

Remélem, Téged is tudtalak inspirálni arra, hogy kicsit átgondold, esetleg neki is állj a wc-d újragondolásának. Ha segítségre van szükséged, keress meg nyugodtan!
További ötletekért olvasd el a fürdőszobáról írt bejegyzésemet is, amit ITT találsz!

 

Fotók: Pinterest és a képekre kattintva

 

Ha tetszett az írásom és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról vagy kreatív alkotásomról, akkor kövess a Facebook oldalamon!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://agnesdualko.blog.hu/api/trackback/id/tr8016481042
süti beállítások módosítása