Így tudod a munkámat támogatni :)

2020. szeptember 03. 11:07 - agnesdualko

Mire a blognak erre a menüpontjára értél, már biztosan képbe kerültél, hogy mivel is foglalkozom - tehát azzal is, hogy milyen szolgáltatást és terméket tudsz tőlem vásárolni, ezáltal a munkámat támogatni. 

Viszont engedd meg, hogy ezt egy pár mondatban összefoglaljam itt is.

img_5580.jpg

Dualszky-Kovács Ági vagyok, lakberendező és dekoratőr, ennek az oldalnak a megálmodója, szerkesztője és írója.
Egyéni vállalkozóként abban segítem a megbízóim, hogy a lakásuk igazi otthon legyen, ahová bármikor szívesen hazatérnek.
Erre két fő eszközöm van:
1. lakberendezési tervezés és tanácsadás személyre szabottan
2. makramé workshopok tartása kiscsoportokban vagy privát foglalkozáson 
Lakberendezéssel kapcsolatban fordulhatsz hozzám bármilyen kérdéssel, kéréssel, ami számodra elakadást jelent az otthonod kapcsán - nem csak akkor, ha felújítasz vagy építkezel. Erről bővebben írtam itt a blogon is, amit ezekben a cikkekben találsz:
Megkereshetsz a makraméval is.
Ha szeretnéd elsajátítani a csomózás technikáját, hogy aztán büszkén tekinthess az általad készített dekorációra/tárgyra, lehetőséged van nálam privát foglalkozáson részt venni.
Ha viszont nem állsz készen az alkotásra, de szeretnél egy igazán egyedi, kézzel készített terméket ajándékozni szerettednek, szintén tudok segíteni! 

Lakberendezési tanácsadásra és makramé workshopra lehetőséged van ajándékutalványt vásárolni, erről bővebb infót a Szolgáltatások menüpontban találsz.

Ha tovább görgetsz, akkor pedig a már elkészült makramé termékek közül tudsz válogatni.

 

b1.jpg

Az alábbi termékeknek az elkészítése nagy örömet okozott egyszer, hosszú órák alatt, gondos, precíz munkával alkottam őket, akár többször újrakezdve, hogy a végeredmény olyan legyen, amilyet megálmodtam. :)

Arra gondoltam, hogy itt az ideje, hogy valaki másnak is örömet okozzanak, ezért eladásra kínálom őket. Remélem, hogy olyan gazdára találnak, akik igazán tudják értékelni az időt és a munkát, amit belefektettem.

Az itt található link a Meska boltomra mutat, ahol meg tudjátok vásárolni az általam készített termékeket:

Agnesdualko.meska.hu

Ha a bolt éppen üres, akkor is írj bátran üzenetet az agnesdualko@gmail.com címre egyedi megrendeléseddel! 

Szólj hozzá!
Címkék: shop makramé

A bejegyzés trackback címe:

https://agnesdualko.blog.hu/api/trackback/id/tr116187850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása