Tavaszi szalvétadekoráció

2018. március 26. 21:33 - agnesdualko

Aki az indulástól követi a blogomat, annak nem lesz ismeretlen a mai bejegyzésem háttértörténete. Aki viszont csak most talált ide, annak röviden leírom. 
Egy multinál dolgozom, egy nagy irodában, úgynevezett open office-ban, ahol a kollégáimmal egy légtérben ülünk egymás mellett, szépen sorban. December elején ide karácsonyi dekorációt készítettem, ami olyan jól sikerült, hogy a második részét a csapatom kérte, hogy találjam ki. Ebből végül egy mini csapatépítő tréning lett, itt írtam róla. A dekorációt valamikor január végén szedtem le a csapat nagy sajnálatára.
Egy pár héttel ezelőtti csapat meetingen ismét felmerült az igény, hogy ismét az évszaknak megfelelő dekoráció készüljön, enyhe célzással, hogy ismét számítanak a segítségemre. Így hát rögtön el is kezdtem agyalni, hogy milyen legyen a tavaszi irodai dekor, ami elég látványos, de nem tart nagyon sokáig elkészíteni, akkor sem, ha nem az egész csapat vesz részt benne.
Így esett a választásom a szalvétából elkészíthető, színes pompomokra. Ilyet már korábban is csináltam egy lánybúcsúra. Szuperül fel lehet vele dobni akár egy szülinapi bulit, de még esküvőkön is szoktak vele dekorálni. Itt találtok róla egy videót, hogyan készülnek.
Végül csak néhányan vettünk részt a csapatból a közös alkotáson, de mindenki nagyon lelkes volt. Képzeljétek a pompomokat továbbgondolták, így született szalvétából csibe, nyuszi, de még egy kicsi bárány is. Tényleg le a kalappal a kollégák előtt, élmény ilyen kreatív emberekkel együtt alkotni. A pompomokat fellógattuk, mutatom milyenek lettek:

dsc00864.JPG

dsc00866.JPG

dsc00867.JPG

dsc00860.JPG

dsc00869.JPG

Eredeti tervem szerint készültek volna levelek is a pompomok közé, erre viszont már nem volt rendesen kapacitásom. Egyik kolléganőmnek viszont szuper ötlete támadt, így készült el pár inda is post it-ekből (az első képen valamennyire látható).
Köszönöm a kollégáknak a közreműködést, én nagyon élveztem a munkát Veletek!

Remélem sikerült a bejegyzéssel ötletet adni Nektek, ha nem akartok lemaradni, kövessetek Facebookon és Instagramon is!


Puszi,
Ági

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agnesdualko.blog.hu/api/trackback/id/tr1713782262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása