Fa(l)dekoráció

2018. február 09. 23:21 - agnesdualko


1_6.JPG

Most egy olyan fali dekorációt mutatok Nektek, ami egyedi, mutatós és még fúrni vagy szögeket beverni sem kell hozzá.

Manapság divatosak a falmatricák, amelyek tényleg jók, ha olyan falfelületet szeretnétek dekorálni, ahova nem lehet/szabad szöget beverni egy-egy kép felakasztásához (itt a szóban forgó falban futnak a vízvezetékek). Viszont nem biztos, hogy találtok olyat, ami megtetszik, vagy esetleg nincs olyan méretben, amekkorára szükségetek lenne.
Jelen esetben is ezekkel a problémákkal álltunk szembe, így született meg a megoldás: festünk a falra.

A fát ábrázoló grafikát néhány inspirációs kép megtekintése után szabad kézzel rajzoltam fel. A mintát ezután akrilfestékkel festettük át. Akrilfestékből már rengeteg féle szín kapható, én a fa törzséhez és leveleihez is külön árnyalatot kevertem ki a rendelkezésre álló alapszínekből (sajnos a fotó nem adja vissza a türkiz zöldes-szürkés színeket) . A festék sűrű, könnyen kezelhető és pár percen belül megszárad. 

A folyamat képekben:

2_5.JPG

3_6.JPG

4_5.JPG

5_5.JPG

6_4.JPG

Remélem Ti is kedvet kaptok majd egy kis esti pingáláshoz! Ha így lesz, kíváncsian várom a végeredményt! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://agnesdualko.blog.hu/api/trackback/id/tr5513650612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása