Naptár örökre

2018. január 20. 20:23 - agnesdualko

A most következő ötletemet már az év végén szerettem volna megmutatni Nektek, csak közbejött egy-két dolog. Szerencsére nem késtünk le semmiről, mert ez a könnyen elkészíthető naptár akár örökre is szólhat.

2_4.JPG

Hozzávalók:

- mágnestábla (Ikea, SPONTAN mágnestábla, 2.490 Ft)
- mágnes lapok (hobbyboltban beszerezhető, méretre vágható)
- dekor ragasztószalag 
- kartonpapír

Elkészítés:

1. A ragasztószalagból készítsd el a naptár alapjául szolgáló négyzethálót. Rengeteg féle mintás és színes szalagot lehet már kapni, csak az ízléseden múlik, hogy melyiket választod. Én végül továbbgondoltam ezt a dolgot és a négyzethálót is mágnessel raktam fel (nem dekorszalagot, hanem mintás papírt használtam, amit sniccerrel vágtam csíkokra.)

2. Nyomtasd ki kartonra a feliratokat: a 12 hónapot, a hét napjait és a számokat 1-től 31-ig. Vagy ha Neked sincs nyomtatód otthon, filctollal írd fel őket, mint ahogy én is tettem.

3. Vágd méretre a mágnest a feliratokhoz és egyszerűen helyezd fel az adott hónapnak megfelelően.

1_5.JPG

A tábla alján még bőven lesz hely cetliknek, üzeneteknek, fontos teendőknek vagy akár a gyerkőcök órarendjének. Igaz, minden hónap végén újra kell pakolni a napok számait, de szerintem ez is csak segít átgondolni - megtervezni az előttünk álló időszakot.

3_5.JPG

Ha Te is készítettél öröknaptárt, várom szeretettel a képet róla! :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://agnesdualko.blog.hu/api/trackback/id/tr6713590787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.01.21. 23:26:19

elég egy lap, azzal, hogy ma :)
süti beállítások módosítása