3 + 1 karácsonyi apróság saját kezűleg

2018. december 16. 20:22 - agnesdualko

5_1.JPG

Gondolom idén is van köztetek, aki egy héttel karácsony előtt még nem szerzett be minden ajándékot. Ha most a képernyő előtt magadban bólogattál, ez a bejegyzés Neked szól. Természetesen olyan ötleteket gyűjtöttem, melyeket saját kezűleg tudtok összeállítani. Apróság mindegyik, de szerintem annál nagyobb mosolyt lehet csalni velük az arcokra.

1. Készíts gyertyát otthon!

Nem kell más hozzá, mint egy kis viasz, egy kanóc és egy szép üveg vagy csésze, amibe a gyertyát öntitek. Ezen a linken megtaláljátok a lépéseket lépésről lépésre. A variációk száma végtelen, bárhogy is készítitek el, aki kapja, biztosan örül majd neki.

1501124133-54eada1889fec-homemade-candle-de.jpg

 

2. Édességcsomag ünnepre hangolva

Az alábbi ötletben nem is igazán az ajándék a különleges (csokit mindenki szeret kapni és adni), hanem a csomagolás. Keress egy üres befőttesüveget, töltsd meg forrócsoki-hozzávalókkal és dekoráld ki: néhány gomb, egy szalag és kész is a hóember. 

 

3. Konyhatündéreknek

Ha tudod, hogy a barátod/barátnőd imád grillezni, állíts neki össze egy stílusos szettet hozzávalókból és eszközökből. Mehet bele házi paradicsomszósz és saját készítésű fűszerkeverék is. Alig fogja várni a grillszezont! 


diy-christmas-gift-for-men-1537994658.jpg

 

+1 Dekorálj textilfestékkel!

Talán emlékeztek a tavalyi bejegyzésemre, amiben egy egyedi párnahuzat készítését mutattam meg. (Ha nem, sürgősen katt ide. :) ) A technikát bevethetitek vászonszatyron vagy akár egy egész ágynemű huzaton is, a lényeg, hogy személyre szabott legyen. A bátrabbak stencil vagy nyomda nélkül is nekiállhatnak mintát festeni.

5_7.JPG

 

Ha tetszettek az ötletek, oszd meg a bejegyzést, hátha más is tud belőle ötletet meríteni!
Jó készülődést!

Puszi,
Ági

Képek forrása: Pinterest, a díszpárna saját fotó

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://agnesdualko.blog.hu/api/trackback/id/tr3014491490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wulfie 2018.12.16. 21:08:02

Nagyon szépen megcsináltad a díszpárnát. Szeretek én is Pinterestre felmenni és gyűjteni különböző képekről inspirációt. Sokszor készen veszem a dekor alapanyagot és azt tubrózom meg picit. www.ujsagomat.hu/kika/unepp-az-eletedben-szerdatol-12-12-2018/ Kikában szoktam, amikor akció van

agnesdualko 2018.12.21. 11:46:13

@Wulfie: Örülök, hogy tetszik! Igen, én is szoktam ilyet csinálni, bár nekem a Kika sajnos nagyon kiesik.
süti beállítások módosítása