Ti kérdeztétek 13. - 3 ötlet helytakarékos irodasarok kialakításához

2020. május 25. 14:40 - agnesdualko

main_6.jpg

 

Amikor az előző bejegyzésem született a home office kialakításával kapcsolatban, még csak befele mentünk a koronavírus miatt kialakult helyzet sűrűjébe.
Bár a karanténszituból remélhetőleg hamarosan végleg kilábalunk, még mindig sokszor kapom meg kérdésként tőletek, hogy hogyan lehet egyáltalán irodát kialakítani otthon, ha valóban nincs rá hely.

Azt javaslom, hogy ha egyébként sok időt töltesz itt és rendszeresen (nemcsak a karantén idején), inkább a korábbi cikkemből inspirálódj, mert ezek az ötletek olyan irodasarkokat mutatnak be, melyek véleményem szerint nem alkalmasak egésznapos munkára. Viszont ha csak néhány órát kell dolgoznod, akkor jól jöhet, hogy van egy olyan hely, amit használni tudsz, amikor az összes többi asztal foglalt a lakásban. Mégiscsak kényelmesebb lesz, mint ha egy kanapén összegörnyedve próbálnál összpontosítani.

A továbbiakban beszéljenek helyettem a képek.

Láthatod, hogy egészen pici hely is elegendő lehet egy mini home office-hoz. Szabadon maradt egy sarok, vagy a fal és a szekrény oldala között egy kis hely, ahova eddig csak bedobáltál mindenfélét? Máris megvan, hol lesz az „irodád”.

  1. Lehajtható asztal

    lehajthato.jpg

    lehajthato2.jpg

    lehajthato3.jpg

  2. Sarokasztal

    sarok.jpg

    sarok2.jpg

    sarok3.jpg



  3. Asztal a gardróbszekrény mellett

    szekreny2_1.jpg

    szekreny3_1.jpg

    szekreny.jpg


    Ha tetszett az írásom és nem szeretnél lemaradni a következő lakberendezési inspirációról vagy kreatív alkotásomról, akkor kövess a Facebook oldalamon!

    Szép napot,
    Ági



Képek forrása: Pinterest

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://agnesdualko.blog.hu/api/trackback/id/tr1415716318
süti beállítások módosítása